Tirada gratuita de tarot online – de marsella, de l’amor, de la feina i la salut

Si vols saber el teu futur sobre un determinat assumpte, el tarot en línia gratuit pot ser la perspectiva que busques per conèixer el teu futur. A través d’aquest mitjà esotèric és possible saber el nostre futur sobre temes relacionats amb l’amor, diners, salut, entre altres temes amb una lectura de cartes i una tirada de tarot gratuita.

Si estàs pensant “vull que em tirin les cartes sense cost ara”, estàs de sort. És possible trobar pàgines de tarots gratis a internet. Malauradamet no n’hem trobat cap en català, són de moment en castellà.

A través de les mateixes pots rebre avui dia una tirada en línia sense cap tipus de cost. Ara bé, en el cas que busquis una tirada més específica, hauràs de posar-te en contacte amb una vident especialitzada.

En les següents línies et portem una llista de les millors tirades de tarot gratuites en línia del mercat, amb tirades de cartes de la baralla de tarot gratuïtes i sense esperes: amor, salud, treball i d’altres.

Les 10 millors tirades de tarot gratuit online al moment

Recorda que aquests serveis són per a majors de 18 anys.

1.      AliciaGalvan.com

Hem començat per la pàgina d’Alicia Galván principalment per dos motius:

  • És una tarotista coneguda i de prestigi en tirar les cartes. Tot i que la majoria de webs d’aquest estil tenen un programari darrere que llança tirada de cartes aleatòries, hem de fiar-nos més de llocs amb reputació i professionals contrastats com Alicia Galvan.
  • Podem gaudir d’una tirada de cartes de tarot gratis al moment i amb interpretació.
  • La quantitat i tipus diferents de tarots gratuïts que podem trobar en aquesta web és gegant: amor, astrologia, compatibilitat, tarot, oracle, tirades especials, tres cartes, de l’amor, treball, salut, per mail … la quantitat és llarguíssima.

Entra al web d’Alicia Galván online, prova el servei que és 100% gratuït i estem segurs que t’agradarà. Té un disseny agradable que ens facilita la navegació per la pàgina per trobar el tipus de tirada que ens vagi millor. I el millor és que no cal gastar diners per gaudir d’aquests grans tarots! Ens ha semblat un tarot gratis boníssim.

 

2.      Losarcanos.com

Losarcanos és una pàgina que es presenta amb un estil diferent. T’ajudarà a entrar immediatament en l’atmosfera que es requereix per fer una consulta tan interessant.

A través d’aquesta pàgina podem fer una Tirada de l’Oracle, que està considerada una de les tirades més complexes. No només et permet saber assumptes relacionats amb l’amor, també s’atreveix amb temes de la salut, diners, entre d’altres. I el millor de tot és que, una vegada que ha acabat la consulta, fins et dóna un consell perquè puguis tractar millor cada tema.

Per a tots aquells que pensen que les consultes en línia de tarot són el resultat de l’atzar, han de saber que la consulta que s’aconsegueix en Losarcanos és diferent: lectura és intransferible i personal, pel que cada persona haurà de aplicar-la de la manera que millor li correspongui.

Ara bé, per dur a terme la lectura és important que el consultant es trobi centrat, que guardi silenci i que estigui serè. Relaxa la ment i així podràs connectar amb l’energia de l’cosmos per obtenir la interpretació desitjada.

La pàgina tan sols barreja les cartes i tu tries.

 

3.      Tarotgratis.net

Tarotgratis.net és una altra plataforma especialitzada en tarot que es troba entre els primers resultats de Google. S’ha guanyat una gran experiència en el mercat, i és que porta més de 6 anys oferint resultats precisos i prediccions que se solen complir en la major part dels casos.

Un dels seus valors diferencials el trobem la facilitat d’ús: i és que tan sols haurem de prémer sobre de cada carta per saber el que el tarot ens depara.

La pàgina ens ofereix diferents tipus de tiratge:

  • Tirada ràpida: premerem sobre de 3 cartes per tenir una perspectiva del que el futur ens depara.
  • Oracle de l’Si o de l’No: és una altra forma d’obtenir un resultat de forma ràpida. L’única cosa que haurem de fer és escriure la pregunta i aquesta serà enviada a l’oracle perquè pugui veure el nostre futur i donar-nos algunes indicacions sobre el mateix.
  • Oracle de la Loteria: és aquell oracle a què recorrerem si volem conèixer els resultats de l’proper sorteig de la loteria.

També podem conèixer la nostra compatibilitat en el tarot amb altres persones, el nostre sinó segons els resultats de l’zodíac, entre altres tantes accions.

Milions de visitants recorren aquest lloc diàriament: és hora que el coneguis tu també.

 

4.      Tarotgratis.es

Tarotgratis no es va amb embuts a l’hora d’indicar-nos el nostre futur. Res més accedir a la plataforma ens trobem amb una aplicació virtual en la qual se’ns demana que triem un total de 10 cartes.

A mesura que anem prement es van donant la volta. Una vegada que les hem triat, haurem de seleccionar cadascuna perquè es vagin col·locant en determinades posicions. Per exemple, tindrem una carta per obstacles, una altra per influències passades, una per al passat recent, etc.

Quan s’hagin repartit totes, la plataforma ens donarà una interpretació sobre el tiratge de carta que hem dut a terme.

Aquest és un tipus de consulta genèrica, però hi ha moltes més: per exemple, és possible conèixer quin és el nostre arcà del dia, fer una de les famoses tirades de tarot gratis, o conèixer el diari genèric.

A la part de la dreta de la web ens trobem amb l’apartat de horòscop d’avui (el podem llegir des de qualsevol pàgina, sense haver d’obrir cap pestanya addicional).

La pàgina és senzilla i molt fàcil de utilitzar, però té la particularitat que s’actualitza amb molta regularitat, de manera que podem conèixer el nostre sinó dia sí i dia també.

 

5.      Consultacartas.com

Consultacartas.com és més que una simple plataforma en la qual podem conèixer el nostre sinó; és un gran portal a on pots trobar tot tipus de mètodes esotèrics per saber que ha passat, que és el que està passant, o que és el que passarà. Per exemple, hi ha un apartat en el qual podem conèixer algunes receptes de màgia, o sobre astrologia.

Si volem obtenir la nostra tirada gratuïta, serà qüestió de marcar a l’enllaç de girs gratuïts en línia. A la nova pàgina que se’ns obrirà hem de triar el tipus desitjat: tenim des del tarot de l’amor, diners o salut, dels àngels, gitano, flor celta amb cartes gitanes, etc.

Tria el tipus de tirada que vulguis i espera que es carregui l’aplicació. Això sí, es carregarà en flash, per la qual cosa és important que activeu el teu navegador d’Internet perquè ho pugui fer.

A la part de la dreta de la web tens un botó que et permet trucar directament a la tarotista i també un xat per xatejar en directe amb l’experta.

Conultacartas.com és una altra de les plataformes que has de conèixer.

 

6.      Tarotbrujo.com

Tarotbrujo és una plataforma de Maria Gallardo, una coneguda tarotista i vident que porta tota una vida en aquest sector. Són moltes consultes les que ha solucionat i la gran majoria d’elles han estat encertades.

Un dels tarots més interessants que ofereix és el de tarot de la veritat encara que faci mal gratis. És aquell tipus pel qual apostarem totes aquelles persones que volem saber el que passa, encara que no sigui bo. Així podrem sortir de dubtes i vèncer la incertesa.

Si el que estem buscant és un tiratge gratis, serà qüestió de fer clic a l’enllaç superior, el que diu tirada de tarot gratis. Dins d’aquesta categoria tenim diverses opcions: tarot de l’amor gratuït, tirada completa gratis i tirada de cartes espanyoles.

Se’ns obrirà una nova pestanya en on tindrem l’aplicació. El tiratge bàsica és la de 28 cartes i arcans majors. Et apareixeran una sèrie de cartes i tan sols hauràs de triar una. El web de carregar i et donarà el tiratge completa, en una determinada posició.

A la part inferior tens l’explicació de cadascuna de les cartes. No obstant això, si et cal alguna explicació addicional per a poder entendre millor el tiratge, pots posar-te en contacte amb la vident a través d’una consulta privada.

 

7.      Kabalística

Kabalística és una plataforma que s’especialitza en diferents temes relacionats amb esoterisme, però també amb creixement personal, així com amb teràpies alternatives.

Si busques un tiratge gratuïta de el tarot, tan sols hauràs de fer scroll a la web fins arribar a l’apartat de tarot gratis. Aquí tens diferents modalitats, com gitano, de l’amor, gratis tirada completa, gratuïts en línia, i si o no gratis.

Per exemple, si fem clic en el de l’amor, ens apareixerà una petita finestra integrada a la pàgina del web. Tan sols premem perquè es remenin i trien 4 cartes per conèixer el nostre destí, et donem a el botó verd i començarem a veure les cartes que es relacionen amb l’assumpte que volem tractar.

La mateixa web ens recomana que tanquem els ulls i que respirem profundament 3 vegades per connectar amb el nostre interior. La pregunta la fem a la nostra ment; si no la tenim clara, tan sols buida la ment i deixa que les cartes parlin per tu.

A la part inferior de la web tenim una explicació de les cartes que ens han sortit. És possible repetir el tiratge, però tan sols fes-ho si és per a una altra persona o per a una altra pregunta: si intentes repetir la mateixa interpretació cop i un altre, no tindràs una resposta encertada.

 

8.      Pitonisa.vidente.com

Pitonisa.vidente.com és una altra d’aquestes pàgines que s’han consolidat entre les millors en els últims anys. La raó del seu èxit és la gran quantitat de tipus de tarot en els que s’especialitzen.

Des de la part superior, des de la zona de les pestanyes, podem veure totes les opcions: tenim des tarot d’amor, de diners, treball, salut, de 3 cartes, espanyol, l’oracle si o no, fins i tot tenim una secció especial per a tractar les profecies.

Si el que estàs buscant és una consulta ràpida i senzilla, no caldrà que et compliquis al llarg del web per trobar la secció en qüestió. Només entrar a la home podem trobar una petita aplicació en on caldrà simplement prémer perquè es comencin a remenar.

Les cartes començaran a sortir i tan sols caldrà prestar atenció a la interpretació en qüestió. Si el que busques és una consulta més precisa, com aquella relacionada amb el tarot de l’amor, tan sols has de prémer en la secció corresponent per a rebre l’atenció desitjada.

Una de les seccions més destacades de la web és la de xat tarot; et parlarà 1 chatbot en què un robot s’encarregarà de solucionar les preguntes més habituals. Tot i que no és la millor opció, pot donar-te moltes indicacions sobre el teu destí.

Ara bé, en el cas que busquis una mica més precís, amb una atenció amb un visitant humà, posa’t en contacte amb els números de contacte del web.

 

9.      Marmaratarot.com

Marmaratarot.com és la penúltima proposta que anem a analitzar en aquest llistat. És una plataforma que s’ha creat amb un disseny molt més actual, però intuïtiu a el mateix temps.

A la secció superior hem apartats que van des de tarot gratis, fins tarot amor, gitano, diari, de l’sí o no, fins i tot seccions avançades de runes, rituals, Lenormand o llibres variats.

Si posem el ratolí a la secció de tarot gratis se’ns desplegaran les 3 opcions disponibles: treball, salut o diners.

Un cop premem en l’apartat desitjat, simplement dediquem un moment per relaxar-nos i respirem 5 vegades profundament mentre pensem en la pregunta en qüestió. Un cop estiguem relaxats, premem en la baralla de cartes i aquestes començaran a moure. Premem 3 cartes i podrem saber el nostre destí a la feina, en temes relacionats amb la salut, o en els diners.

El sistema farà la interpretació pertinent i podrem obtenir el resultat que busquem. I si no ens aclarim o volem saber més, és possible posar-se en contacte amb la vident per solucionar els nostres dubtes.

 

10.      Tiradadetarot.gratis

Aquesta plataforma ens ofereix una manera diferent de fer les consultes. Rebrem una resposta per part de la tarotista, però aquesta estarà composta per dues parts:

Significat literal: és el significat propi de cada carta, el qual s’ha d’aplicar a les diferents tirades.
Interpretació: també rebràs una interpretació que es donarà a la base de la carta que t’hagi tocat. Aquesta interpretació dependrà de la pregunta i de les circumstàncies de cada persona.

A la part superior de la web tenim una relació dels tipus de tarot en què s’especialitza cada pàgina: tenim tarot de la destinació, de l’amor, tirada completa, tarot sí o no, tarot gitano, tarot egipci, tarot dels àngels, tarot de la feina, etc.

Fins i tot és possible accedir a altres recursos esotèrics, com és el cas de la lectura de la mà, runes víkings, oracle xinès, numerologia.

Si volem accedir a un tiratge gratis, però més avançada, tan sols haurem de prémer a tarot xat.

A través d’un banner que parpelleja, tenim els telèfons als quals hem de trucar si volem obtenir un tiratge directa amb la tarotista.

 

 

Les nostres recomanacions

Hem provat multitud de serveis en línia per trobar els millors de cada categoria i aquests són els resultats.

 

El millor tarot gratis: Alicia Galvan

Hem seleccionat la pàgina d’Alicia Galvan ja que és una professional de prestigi. La seva experiència en el sector avala una tirada de cartes en línia fiable. A més, a la seva pàgina hi ha multitud de tipus diferents de serveis gratuïts i tipus de tirades per entreternos durant molt de temps.

 

El millor tarot de  l’amor gratis: tarotmarsellagratis

En el cas dels assumptes de cor hem escollit el tiratge d’amor de la pàgina tarotmarsellagratis.com

Ens ha agradat especialment la tirada de cartes separada en: present, tu, ell / a i consells.

Un cop obtenim les cartes se’ns fa una interpretació de cadascuna per descobrir el nostre esdevenir amorós.

 

El millor tarot si o no: LosArcanos

En aquesta ocasió, la tirada de tarot si o no depèn molt de la pregunta que realitzem. Hem d’assegurar que no és de resposta oberta o estarem perdent el temps. El tiratge dels arcans és la que més ha satisfet les nostres expectatives, el disseny, el so, poder triar baralla. Una veu finalitzada la tirada, obtenim una carta i una interpretació completa de la resposta tant si és si com si és no.

 

El nostre tarot laboral favorit: tarotgratis

En quant a la feina. El nostre futur laboral és molt important sobretot en aquests moments d’incertesa. El tiratge de tarotgratis.plus és la que més ens ha convençut per sui disseny i interpretació de les tirades i cartes obtingudes.